На Прикарпатті рятувальників не пустили в готель перевірити стан пожежної безпеки

На Прикарпатті провели позапланові перевірки стану техногенної та пожежної безпеки у 118 закладах області. В один із закладів рятувальників до проведення перевірки не допустили....

На Прикарпатті провели позапланові перевірки стану техногенної та пожежної безпеки у 118 закладах області. В один із закладів рятувальників до проведення перевірки не допустили.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС в Івано-Франківській області.

Рятувальники перевірили 118 закладів.  З них: 76 готелі, 7 пансіонати, 3 хостели та 32 будинки для людей похилого віку та осіб з інвалідністю.

Склали 54 акти неможливості заходів державного нагляду (контролю), з них: 42 готелі, 2 пансіонати, 1 хостел та 9 будинків для людей похилого віку та осіб з інвалідністю. До адміністративної відповідальності притягнуто 111 осіб.

“Під час перевірок рятувальники, передусім, звертають увагу на стан утримання евакуаційних шляхів, справність протипожежного обладнання, наявність первинних засобів пожежогасіння та відповідної документації, забезпеченість об’єкта протипожежним водопостачанням тощо. Також, в ході перевірки, співробітники Служби порятунку проводять додаткові протипожежні інструктажі з працівниками закладів”.

Окрім того, рятувальників не пустили у коломийський готель “Магнолія”.

“Було заплановано проведення перевірки в готелі “Магнолія” в місті Коломия, про що було попереджено керівника закладу. Проте в день проведення перевірки працівників Коломийського МРВ було не допущено до проведення позапланового заходу нагляду (контролю)”.

Читайте також: На Прикарпатті оголосили штормове попередження

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...