Поліція Івано-Франківщини розслідує ДТП, у якій загинули двоє людей. ФОТО

У Косівському районі водій транспортного засобу “Fiat Doblo” не впорався з керуванням, з’їхав з проїжджої частини та здійснив зіткнення з деревом. Внаслідок аварії 37-річний...

У Косівському районі водій транспортного засобу “Fiat Doblo” не впорався з керуванням, з’їхав з проїжджої частини та здійснив зіткнення з деревом.

Внаслідок аварії 37-річний кермувальник загинув на місці події, а його 56-річний пасажир – у кареті швидкої медичної допомоги. За даним фактом розпочато досудове розслідування, інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 7 березня, близько 17:30 в селі Смодна, що в Косівському районі. На місці аварії продовжують працювати слідчі обласного главку поліції та місцевого відділу.

May be an image of одна або кілька осіб, люди стоять та дорога

Наразі правоохоронці встановлюють причини та обставини аварії. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

“Поліція Прикарпаття закликає водіїв та пішоходів дотримуватися правил дорожнього руху!” – йдеться в дописі.

May be an image of автомобіль та просто неба
May be an image of просто неба
May be an image of дерево та дорога

Читайте також: У Карпатах травмувалася туристка під час спуску з гори. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...