Калуський «Легіон» здобув дві перемоги у виїзному турі в Харкові

Цими вихідними, 6 і 7 березня, відбулися матчі третього туру чемпіонату Української молодіжної хокейної ліги (УМХЛ) серед юнаків старшої вікової групи (2005 р.н.). Калуський...

Цими вихідними, 6 і 7 березня, відбулися матчі третього туру чемпіонату Української молодіжної хокейної ліги (УМХЛ) серед юнаків старшої вікової групи (2005 р.н.). Калуський «Легіон» два поєдинки цього туру зіграв у Харкові.

Тут підопічні Альберта Шафікова й Андрія Куця зустрічалися з місцевою командою СДЮСШОР і здобули дві переконливі перемоги. У першому матчі гості обіграли однолітків із Харкова з рахунком 11:4, а в другому закинули у ворота господарів майданчика 8 шайб, пропустивши у свої тільки три шайби, пише “Нафтохімік Калуш”.

Принагідно повідомляємо про те, що через посилення карантинних обмежень у зв’язку з встановленням в Івано-Франківській області «червоного» рівня епідемічної небезпеки, два домашні матчі другого туру чемпіонату УМХЛ, які команда «Легіон» (Калуш) мала 27 і 28 лютого зіграти з «Білим Барсом» із Білої Церкви, були перенесені на пізніший термін. Всі інші поєдинки цього туру в дивізіоні U16 Олександра Годинюка відбулися.

Що стосується інших матчів третього туру, які пройшли 6 і 7 березня, то вони завершилися з такими результатами:

«Кременчук» (м. Кременчук) – «Кабани» (с. Ковалівка) – 1:2, 3:6;

«Дружба-ХТЗ» (Харків) – «Динамо» (Дніпро) – 2:5, 3:6;

«Сокіл» (Київ) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 5:2, 9:5;

«Білий Барс» (Біла Церква) – «Крижинка» (Київ) – 4:6, 6:4.

Наразі команда «Легіон» посідає третю сходинку в турнірній таблиці чемпіонату УМХЛ, маючи в своєму активі 12 очок, які здобула у чотирьох зіграних поєдинках. Лідирує київський «Сокіл» (18 очок), а друге місце посідає дніпровське «Динамо» (14 очок), але вони провели по шість матчів.

У четвертому турі чемпіонату, який має відбутися 20 і 21 березня, калуські хокеїсти прийматимуть вдома команду «Кабани» з Ковалівки.

Читайте також: Господарська будівля, житловий будинок і літня кухня: наслідки пожеж на Франківщині

Категорії
Життя
Новини
Loading...