Смертельний наїзд на пішохода: поліція Франківщини розпочала кримінальне провадження. ФОТО

Аварія зі смертельним наслідком сталася в Івано-Франківську, де водій автомобіля здійснив наїзд на жінку-пішохода. Поліцейські опрацьовують інформацію та розпочали кримінальне провадження, аби встановити всі...

Аварія зі смертельним наслідком сталася в Івано-Франківську, де водій автомобіля здійснив наїзд на жінку-пішохода.

Поліцейські опрацьовують інформацію та розпочали кримінальне провадження, аби встановити всі обставини ДТП.

11 березня о 19:20 сталася аварія в обласному центрі на перехресті вулиць Незалежності та Йосипа Сліпого. На місці події працювали слідчо-оперативна група, слідчі слідчого управління, патрульні поліцейські та експерти-криміналісти.

Попередньо правоохоронцями встановлено, що 54-річний водій Mercedes-Benz Sprinter, місцевий мешканець, рухаючись по регульованому перехресті на зелений сигнал світлофору, виконував маневр повороту ліворуч і не надав перевагу жінці-пішоходу, вчинивши на неї наїзд. Остання переходила проїзну частину пішохідним переходом також на зелений сигнал світлофора зліва направо відносно напрямку руху автомобіля.

Немає опису світлини.

May be an image of дорога та вулиця

Внаслідок аварії 74-річна місцева мешканка від отриманих травм померла дорогою до лікувального закладу.

Правоохоронці перевірили водія на стан сп’яніння, чоловік – тверезий.Керманича слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України. Наразі вирішується питання про повідомлення йому підозри за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Транспортний засіб вилучено і доставлено на арештмайданчик. Досудове розслідування триває.

Читайте також: У реанімаціях Івано-Франківська знаходяться 35 людей з коронавірусом

Категорії
Життя
Новини
Loading...