Лісівники продовжують підгодовувати диких тварин. ФОТО

На відміну від рівнинних лісових господарств Франківщини, у високогір’ї лежить сніг. Єгерські служби, лісова охорона продовжують підгодовувати лісову фауну. Про це інформує Івано-Франківське обласне...

На відміну від рівнинних лісових господарств Франківщини, у високогір’ї лежить сніг. Єгерські служби, лісова охорона продовжують підгодовувати лісову фауну.

Про це інформує Івано-Франківське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Для оленів, диких кабанів, козуль, зайців та інших лісових звірів єгерські служби та лісівники Верховинського лісгоспу ще навесні та восени заготовили 1500 кг сіна, понад 2 тисячі кормових віників, придбали 2 100 кг кукурудзи, 1000 кг солі.

Для зручності підгодівлі в мисливському господарстві Верховинського лісгоспу облаштовано ряд біотехнічних споруд: 42 годівниці; 90 солонців; 3 кормосховища; 6 підгодівельних майданчиків.

На Яремчанщині мисливознавці також систематично проводять підгодівлю лісової фауни, поповнюючи сіном, кукурудзою, віниками годівниці в угіддях. Лісівники Делятинського лісгоспу дотримуються основного правила збереження стабільного поголів`я диких тварин – їжа та спокій.

Диким тваринам вкрай необхідна людська допомога, в іншому випадку більшість їх може загинути.

Верховинський лісгосп 

Делятинський лісгосп

Калуський лісгосп

Читайте також: Де завтра в Калуші не буде світла – список вулиць

Категорії
Життя
Новини
Loading...