Прикарпатські поліцейські провели обшуки на території лісових господарств та приватних підприємств. ФОТО

Через незаконну вирубку, яка завдала державі збитків на понад мільйон гривень, правоохоронці провели десяток санкціонованих обшуків в лісових господарствах та суб’єктів господарської діяльності, що...

Через незаконну вирубку, яка завдала державі збитків на понад мільйон гривень, правоохоронці провели десяток санкціонованих обшуків в лісових господарствах та суб’єктів господарської діяльності, що у Косівському районі.

У результаті обшуків поліцейські виявили і вилучили документацію, яка засвідчує ймовірні порушення у сфері лісового господарства, інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

В ході раніше розпочатого кримінального провадження за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України слідчі слідчого відділу розслідувань особливо важливих злочинів ГУНП в області, співробітники управління стратегічних розслідувань із залученням спецпідрозділу “КОРД” провели обшуки в лісових господарствах та суб’єктів господарської діяльності в Косівському районі.

May be an image of одна або кілька осіб та текст «noлbR 4-09-0103312 noлuR»

Всі обшуки проведені за ухвалою суду і під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.У результаті правоохоронці виявили та вилучили документи та предмети, які свідчать про можливу злочинну діяльність за минулий і поточний роки, а саме: журнали звітності, чорнові записки та наряди і заяви на відпуск деревини, лісорубні квитки і додатки до них.

Також проведеним оглядом вилучено виявлені лісоматеріали і обладнання до них. У подальшому заплановано ряд експертиз, досудове розслідування триває.

May be an image of одна або кілька осіб, люди стоять та просто неба

Поліція Івано-Франківщини вживає заходи щодо якісного розслідування злочинів у сфері лісових ресурсів та працює щодо боротьби з незаконними вирубками лісу в області. З цією метою на Прикарпатті систематично проводяться профілактичні операції, щоб протидіяти незаконній вирубці.

“Вкотре наголошуємо громадянам оперативно повідомляти на лінію “102” про незаконну рубку лісу, чи перевезення лісодеревини з порушенням”, – закликають правоохоронці.

May be an image of дерево та просто неба

Читайте також: У Франківську зменшується кількість хворих з COVID-19, але є багато важких пацієнтів, – Марцінків

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...