В Івано-Франківську Haцкopпyc заблокував автозаправки Glusco

Сьогодні у Івано-Франківську активісти Haцioнaльнoгo Kopпycy заблокували дві заправки Glusco, які мають російське коріння та тісно пов’язані з Віктором Медведчуком. Попри санкції РНБО, проти...

Сьогодні у Івано-Франківську активісти Haцioнaльнoгo Kopпycy заблокували дві заправки Glusco, які мають російське коріння та тісно пов’язані з Віктором Медведчуком.

Попри санкції РНБО, проти кума Путіна та його бізнес-партнерів, бізнес-об’єкти спонсорів тероризму, зокрема у Івано-Франківській області, досі працюють. Тому нaцioналісти заблокували заправки, облили будівлі та бензоколонки АЗС фарбою, залишили на вітринах інформаційні стікери та написи, інформує Правда.іф.

Такі ж акції проти російського бізнесу Haцkopпyc провів в інших містах України, зокрема у Львові, Херсоні, Харкові, Києві, Миколаєві. Адже купівля палива на заправках Glusco – це майже прямий прибуток Росії, з якого фінансується війна на сході України. Haцkopпyc рішуче налаштований покінчити з антиукраїнським бізнесом, що фінансує тероризм. Економічна база п’ятої колони має бути знищена!

Нагадаємо, два тижні тому СБУ провела обшуки в мережі заправок Glusco. Після цього було розпочате кримінальне провадження за чотирма статтями Кримінального кодексу, а саме за легалізацію чи відмивання майна, одержаного злочинним шляхом, зловживання владою, незаконне виготовлення підакцизних товарів і ухилення від сплати податків.

Читайте також: На Прикарпатті викрили вантажівку з незаконною лісодеревиною

Категорії
Влада
Новини
Loading...