Пара калушан одружилася майже через 40 років подружнього життя

За словами очевидців, це історія про кохання, що тільки міцнішає з роками. Довгих 37 років життєва стежина вела їх до порогу Калуського відділу ДРАЦС....

За словами очевидців, це історія про кохання, що тільки міцнішає з роками.

Довгих 37 років життєва стежина вела їх до порогу Калуського відділу ДРАЦС. Молодятам на двох — 154 роки, інформують “Вікна”.

Доказом кохання стали ніжні обійми пана Василя та пані Марії. А свідками створення нової сім’ї сьогодні стали їхні четверо дітей, 10 онуків та п’ятеро правнуків.

“Ми свято оберігаємо таємниці, які молодята, скільки б років їм не було, зі сльозами на очах, оповідають, одягаючи обручки”, — кажуть у Калуському ДРАЦСі.

Відсутність документу про створення сім’ї молодят ніколи не бентежило, адже у них було найважливіше — кохання, розуміння, діти, онуки і правнуки.

“Ми з захопленням дивилися на тендітні руки красивоі жінки, в руках якої — букет нареченої (сюрприз онуків), на її білосніжне волосся, яке так нагадувало весільний вельон, про який мріє кожна жінка, намагалися не помічати легенький трепіт руки, коли наречений взяв кулькову ручку і впевнено вивів красивий підпис”, — розповідають очевидці.

І зовсім не важливо, скільки років закоханим. Адже настав день, до якого вони йшли все життя.

Читайте також: Інклюзивний проєкт Франківського драмтеатру “КОЛО-БО-РАЦІО!” став проєктом року. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...