На Прикарпатті продовжують палити суху траву

Минулої доби рятувальники ліквідували 11 пожеж, з них 8 – сухої трави. Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши...

Минулої доби рятувальники ліквідували 11 пожеж, з них 8 – сухої трави.

Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися.

Так 31 березня о 07:11 в селі Ганів Коломийського району виникла пожежа господарської будівлі.  Вогнем знищено покрівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 14:15 в місті Івано-Франківськ на вулиці Федьковича виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 1 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:46 в місті Івано-Франківськ на вулиці Тичини виникла пожежа сміття на відкритій території на площі 1 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:21 в селі Заріччя Надвірнянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 1 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:24 в місті Коломия на вулиці Об’їзній виникла пожежа сухої трави на відкритій території  на площі 100 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:10 в селі Уторопи Косівськогорайону виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 150 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:21 в місті Бурштин на вулиці Коновальця виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 30 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:57 в місті Болехів Калуського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 100 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:15 в селі Ілінці Коломийського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено прибудову на площі 8 м.кв.  Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:17 в місті Надвірна на вулиці Грушевського виникла пожежа сухої трави на відкритій території  на площі 100 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

1 квітня о 03:47 в селі Рибне Косівського району виникла пожежа приватного житлового будинку. Вогнем пошкоджено приміщення  котельні. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте також: Віталія Филипів з Коломийщини стала чемпіонкою України з важкої атлетики. ВІДЕО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...