Вранці у Надвірній озброєні спецназівці ввірвались в приміщення ОВК. ВІДЕО

Близько шостої години ранку співробітники Служби безпеки України приїхали в Надвірну. Кілька десятків спецпризначенців, озброєних автоматами, ввірвались в приміщення окружної виборчої комісії №87. З...

Близько шостої години ранку співробітники Служби безпеки України приїхали в Надвірну. Кілька десятків спецпризначенців, озброєних автоматами, ввірвались в приміщення окружної виборчої комісії №87.

З приміщення вони вивели кількох людей. Відповідні відео очевидці опублікували у Facebook, пише Ратуша.

Нагадаємо, з 29 на 30 березня близько другої ночі до поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування будівлі Окружної виборчої комісії На Івано-Франківщині «замінували» окружком, який підраховує результати виборів Ради на окрузі № 87. Жодної вибухівки правоохоронці не виявили.

Наступного дня, 30 березня, голова ОВК і ще кілька членів комісії не прийшли на роботу. Загалом були відсутні 9 з 18 членів комісії, а для кворуму необхідно 10 присутніх. Через це в окрузі призупинили прийом протоколів з дільничних виборчих комісій із мокрими печатками. ЦВК згодом змінила голову комісії та ще трьох її членів.

Категорії
Життя
Новини
Loading...