Грози, сніг та +15°: початок квітня принесе Україні синоптичні гойдалки

У більшості областей України завтра очікується дощ та мокрий сніг, окремі грози, температура  вдень 10-15° тепла. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі, пише “Укрінформ”....

У більшості областей України завтра очікується дощ та мокрий сніг, окремі грози, температура  вдень 10-15° тепла.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі, пише “Укрінформ”.

“Уночі у західних, північних та Вінницькій областях, вдень в Україні, крім південно-східної частини та більшості західних областей, дощ, вночі в Карпатах місцями значний дощ та мокрий сніг, вдень у центральних областях окремі грози”, – йдеться у повідомленні.

Згідно з прогнозом, вітер південно-західний, у західних та північних областях з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, на заході, вдень і на півдні країни подекуди пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 4-9° тепла, у південно-східній частині від 2° тепла до 3° морозу; вдень 10-15° тепла, у західних та північних областях 7-12°; у Карпатах вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Синоптики прогнозують 3 квітня у південній та східній частинах, вдень і в Карпатському регіоні, 4 квітня вночі в більшості західних, південних областей, вдень в Україні дощі, в Карпатах з мокрим снігом, на решті території без опадів.

Вітер північно-західний з переходом на північно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 5-10° тепла, у південній та південно-східній частині вночі 3-8° тепла, вдень 8-13°; в Карпатах вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°.

Згідно з прогнозом, 5 квітня у південній частині, вдень і в східних та центральних областях дощі, на решті території без істотних опадів. 6 квітня невеликі дощі, у західних областях без істотних опадів.

Температура вночі 0-5° тепла, у західних, 5 квітня і у північних та центральних областях від 3° тепла до 2° морозу; вдень 6-12° тепла, 6 квітня у південній частині та західних областях до 15°; в Карпатах вночі 1-6° морозу, вдень 0-5° тепла.

Читайте також: Курс на 2 квітня: скільки коштує валюта сьогодні

Категорії
Життя
Новини
Loading...