У Калуші жінка вдарила співмешканця ножем

Тільки зараз стало відомо, що 10 березня близько 20-ї години до Калуського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до Калуської ЦРЛ доставлено чоловіка,...

Тільки зараз стало відомо, що 10 березня близько 20-ї години до Калуського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до Калуської ЦРЛ доставлено чоловіка, 1976 року народження, з ножовим пораненням.

Слідчо-оперативна група виїхала на місце події, де проживав калушанин. У квартирі перебувала його співмешканка в стані алкогольного сп’яніння, були сліди крові на ліжку та закривавлений ніж.

Про це розповів «Вікнам» начальник Калуського відділу поліції Андрій Кушик.

У помешканні правоохоронці побачили спиртні напої і були помітні сліди боротьби.

31-річна жінка відмовилася надавати будь-які показання. Однак за опитування сусідів та інших свідків було встановлено, що співмешканка нанесла ножовий удар, що привело до тяжких тілесних ушкоджень.

Наразі життю чоловіка нічого не загрожує, його виписали з лікарні. Жінці вручено повідомлення про підозру за статтею 121 ч. 1 («Умисне тяжке тілесне ушкодження») і застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешті. Особі загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Читайте також: Кошти, зекономлені закладами освіти Калуської ТГ на енергоносіях і харчуванні, використають на ремонти

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...