З’явилося відео, яке свідчить про фальсифікацію виборів у ВО №87 на користь провладного кандидата Вірастюка

Кандидат у народні депутати від партії “За майбутнє” Олександр Шевченко заявляє, що окружна виборча комісія, діючи на замовлення влади, під прикриттям силовиків, ганебно фальсифікує волевиявлення людей...

Кандидат у народні депутати від партії “За майбутнє” Олександр Шевченко заявляє, що окружна виборча комісія, діючи на замовлення влади, під прикриттям силовиків, ганебно фальсифікує волевиявлення людей та краде його перемогу на проміжних виборах до Верховної Ради у 87 виборчому окрузі.

Сьогодні, 3 квітня, Шевченко на своїй сторінці в фейсбуці виклав відео, яка свідчить про фальсифікацію.

“Ми отримали відео, перегляньте, яке свідчить, що на дільниці №260025 в Маняві чітко видно і задокументовано членами ДВК 150 голосів за Олександра Шевченка. Ці бюлетені членами ДВК були передані на зберігання в Окружну комісію, де пролежали без нагляду і належної охорони п’ть діб. А під час перерахунку  бачимо вже, що бюлетенів залишилося лише 105. Отже, в приміщенні ОВК було викрадено 45 бюлетенів за Олександра Шевченка”, – пише кандидат.

Аналогічні крадіжки відбуваються і з документації інших дільниць, стверджує Олександр Шевченко.

“Ганебно, що злочинці з ОВК, діючи на замовлення влади, під прикриттям силовиків, при цьому цинічно і підло звинувачуюють простих людей, членів ДВК, що то ніби-то вони шахраї, доводячи їх до істерик та погіршення стану здоров’я”, – пише Олександр Шевченко.

За інформацією кандидата, вже на чотирьох дільницях в такий спосіб в приміщенні ОВК було викрадено з виборчої документації більше 300 бюлетенів за Олександра Шевченка. Та резюмує: “Цього достатньо, щоб фальсифікувати вибори на користь провладного кандидата Василя Вірастюка”.

Читайте також: У Калуші через ДТП три підприємства майже два тижні без газу

Категорії
Влада
Новини
Loading...