У Франківську 93 % школярів відвідують школу після дистанційного навчання

Відвідуваність учнів у школах Івано-Франківська становить 93 %. Про це в онлайн-трансляції повідомила заступниця міського голови Вікторія Дротянко. За її словами, зараз у школах...

Відвідуваність учнів у школах Івано-Франківська становить 93 %.

Про це в онлайн-трансляції повідомила заступниця міського голови Вікторія Дротянко. За її словами, зараз у школах – 30 873 учні, пише Суспільне Карпати.

Попри те, що на Івано-Франківщині послабили карантин та дозволили відвідувати навчальні заклади учням усіх класів, деякі батьки просять залишити дистанційне навчання.

“Це переважно у старших класах. Вони мають таке право на період адаптивного карантину до 30-го квітня”, – говорить Вікторія Дротянко.

Також вона додає, що зараз захворюваність серед учнів та педагогів зменшилася. Зокрема, станом на 9 квітня хворіє 21 дитина та 32 працівники.

Учні також матимуть весняні канікули у період Великодніх свят. На відпочинок вони підуть з 29-го квітня до 4-го травня.

Нагадаємо, з 12-го квітня на Прикарпатті у школах відновили очний навчальний процес для учнів 5-11 класів. Начальниця обласного відділу загальної середньої та дошкільної освіти Лілія Сачовська розповіла, що зараз в області на самоізоляції продовжують перебувати п’ять класів.

Категорії
Місто
Новини
Loading...