Дорожники прибирають дороги у межах Прикарпаття

Компанія ПБС проводить традиційну толоку з прибирання придорожнього сміття на дорогах, які є в експлуатаційному утриманні фірми. Про це сьогодні повідомили на сторінці ПБС. “Компанія...

Компанія ПБС проводить традиційну толоку з прибирання придорожнього сміття на дорогах, які є в експлуатаційному утриманні фірми.

Про це сьогодні повідомили на сторінці ПБС.

“Компанія ПБС проводить традиційну толоку з прибирання придорожнього сміття на дорогах, які є в експлуатаційному утриманні фірми. Щороку ми ліквідовуємо стихійні сміттєзвалища, але щороку вони утворюються знову”, – зауважили дорожники.

Наразі прибирали дорогу Н-09 Мукачево – Львів від Івано-Франківська до Львова, а також дорогу Т-09-06 Івано-Франківськ – Надвірна.

“Чи стало сміття менше? На дорозі Т-09-06 – так! На дорозі Н-09 – ні! Імовірно, поменшало сміття на трасі Івано-Франківськ – Надвірна через те, що її тільки недавно відремонтували. Відповідно, люди ще не наважуються так масово викидати відходи. Однак, там, де проводився ремонт кілька років тому, викидати сміття вже не соромляться”.

Дорожники закликають людей не смітити та показали фото з місця прибирання:

На зображенні може бути: дерево та просто неба

Читайте також: В Івано-Франківську продовжують опалювальний сезон

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...