Більше 50% російських ракет не досягають своєї цілі

Українська протиповітряна оборона працює ефективно, тож російські ракети часто не долітають. Однак на це й впливає й корупційна складова в Кремлі. Тобто, гроші, які...

Українська протиповітряна оборона працює ефективно, тож російські ракети часто не долітають. Однак на це й впливає й корупційна складова в Кремлі.

Тобто, гроші, які виділяли на обслуговування ракет просто розкрадали. Військовий експерт Віктор Ягун в ефірі 24 каналу сказав, скільки саме ракет не долітає з різних причин.

“За оцінкою наших партнерів, 50 – 60% ракет, які запускають з території Росії, не досягають своєї мети”,– наголосив Ягун.

Тобто, вони або падають, або потрапляють не туди, куди треба. За його словами, для нормального функціонування ракетної техніки, така цифра має не перевищувати 10%.

Якщо ж вона більша за 20% – це говорить про значні проблеми з ракетною технікою і необхідність терміново її розконсервувати, перевірити чи полагодити. Якщо коротко, зброя росіян – неякісна.

Проблеми і з ядерним озброєнням

“Тож цифра у 50 – 50% говорить про неймовірні проблеми і в них (росіян – 24 канал) тепер виникають питання щодо якості техніки, яку використовують в ядерному озброєнні”, – зазначив він.

Довідка. Росія запустила приблизно 70 ракет по Україні 26 березня, із них долетіло лише 8.

Категорії
ВСЕУКРАЇНСЬКІ НОВИНИ
Новини
Loading...