Росіяни планували збити пасажирський літак і звинуватити Україну. ВІДЕО

Служба безпеки України заявляє про знешкодження ворожої ДРГ, яка готувалася збиралася збити пасажирський літак і звинуватити в цьому українських військових та міжнародних постачальників зброї...

Служба безпеки України заявляє про знешкодження ворожої ДРГ, яка готувалася збиралася збити пасажирський літак і звинуватити в цьому українських військових та міжнародних постачальників зброї нашій країні.

Про це повідомив речник СБУ Артем Дехтяренко.

СБУ провела багатоетапну спецоперацію, в ході якої нейтралізувала глибоко законспіровану диверсійно-розвідувальну групу ворога.  Агенти генштабу збройних сил РФ готували теракт – планували збити пасажирський літак над територією Росії чи Білорусі.

В атаці на повітряне судно окупанти мали намір безпідставно звинуватити Україну та наших партнерів. Для вчинення провокації зловмисники хотіли обстріляти цивільний борт з переносного зенітно-ракетного комплексу (ПЗРК) “Stinger”.

Щоб викрасти і приховано вивезти за кордон іноземний ПЗРК, представники спецслужб країни-агресора дали відповідне завдання своїй агентурній групі.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...