Військовий з Франківщини отримав відзнаку «Золотий хрест»

Військовослужбовець з Прикарпаття солдат Юрчишин Василь отримав заслужину відзнаку від Головнокомандувача Збройних Сил України “Золотий Хрест”. Під час здійснення оборони, відсічі і стримування збройної...

Військовослужбовець з Прикарпаття солдат Юрчишин Василь отримав заслужину відзнаку від Головнокомандувача Збройних Сил України “Золотий Хрест”.

Під час здійснення оборони, відсічі і стримування збройної агресії з боку російської федерації проти України поблизу населеного пункту Вербове у Пологівському районі Запорізької області, 13. 03. 2024 року вийшов на визначені позиції в групі закріплення, своїми мужніми та професійним діями забезпечив виконання поставленої задачі, закріпився на визначеній позиції чим не допустив захоплення позиції ворогом.

19.03.2024 року в ході виконання завдань внаслідок скиду БПЛА отримав поранення, однак ще два дні проводив оборонні дії, не покидаючи позиції. Евакуйований до стабілізаційного пункту 21.03.2024.

Бажаємо гідної і доброї служби! Слава Україні! — повідомляють на сторінці Івано-Франківського центру комплектування та соціальноЇ підтримки.

Категорії
Новини
Новини
Loading...