Президент Зеленський презентував План перемоги у Верховній Раді, що складається з 5 пунктів та 3 секретні доповнення

Володимир Зеленський виступив перед Верховною Радою. Він публічно представив план, про який вперше згадав наприкінці серпня і який вже обговорив з деякими ключовими союзниками....

Володимир Зеленський виступив перед Верховною Радою. Він публічно представив план, про який вперше згадав наприкінці серпня і який вже обговорив з деякими ключовими союзниками.

▪️Геополітика: запрошення в НАТО вже зараз.

▪️Оборона: ключем до реалізації є продовження операцій на ворожій території. А також допомога партнерів в укомплектуванні резервних бригад, покращенню ППО, зняття обмежень на удари по військових обʼєктах, надання далекобійних можливостей.

▪️Стримування: він має таємний додаток. Коли росія дізнається про нього — погодиться на переговори. Пропонується розмістити комплексний неядерний пакет стримування захисту України від будь-якої загрози.

▪️Стратегічний економічний потенціал: є таємний додаток. Пропозиція для США та ЄС укласти спільну угоду щодо захисту ресурсів та використання економічного потенціалу. Мир завдяки економічній силі.

▪️Після війни Україна буде мати досвідчений військовий контингент: ми зможемо гарантувати безпеку в Європі. У разі згоди партнерів: заміщення військових США в Європі на українські підрозділи після війни. 

План перемоги — це гарантія, що божевільні у Кремлі втратять можливість продовжувати війну. росія має назавжди втратити контроль над Україною.

Категорії
ВСЕУКРАЇНСЬКІ НОВИНИ
Новини
Loading...