Овочеві та фруктові коктейлі для зниження холестерину

10 корисних коктейлів для зниження рівня холестерину.     Холестерин задіяний у багатьох важливих процесах, що відбуваються в нашому організмі. Проблеми виникають, коли його...
10 корисних коктейлів для зниження рівня холестерину.

 

 

Холестерин задіяний у багатьох важливих процесах, що відбуваються в нашому організмі.

Проблеми виникають, коли його рівень перевищує нормальні показники.

Для того, щоб уникнути серйозних наслідків, якими загрожує високий рівень холестерину (наприклад, звуження артерій), необхідно тримати його під контролем. Регулярна турбота про своє здоров’я дозволить попередити розвиток небезпечних серцево-судинних захворювань.

Далі ви зможете знайти рецепти десяти коктейлів, які допоможуть вам знизити рівень холестерину.

Коктейль з ківі, полуниці і апельсина

Без сумніву, це один з коктейлів з найбільш високим вмістом вітаміну С, він ідеально підходить для регуляції рівня холестерину. Перераховані фрукти не тільки володіють прекрасним смаком, але і включають велику кількість корисних властивостей. Полуниця, крім усього іншого, покращує функціонування тромбоцитів.

Коктейль із селери, яблука і огірки

Інгредієнти, які знадобляться для цього коктейлю, — це 3 яблука, 2 стебла селери і 3/4 великого огірка. Необхідно ретельно вимити овочі, яблука очистити від шкірки і серцевини, порізати кубиками і збити в блендері. Якщо коктейль здасться занадто густим, можна додати трохи води. Приймайте його щоранку натщесерце протягом тижня.

Коктейль з ананаса, петрушки, селери і огірка

Вам знадобиться 1 пучок петрушки, 1 стебло селери, 1 огірок, 2 скибочки ананаса. Вимийте овочі і фрукти, ананас очистіть від шкірки і збийте в блендері до однорідності. Приймати такий коктейль потрібно вранці.

Коктейль із селери, моркви, петрушки і шпинату

Вам необхідно взяти 1 стебло селери, 1 морква, 1 пучок шпинату і 1 пучок петрушки. Вимийте овочі та зелень, очистіть моркву, порізати і збийте в блендері, додавши трохи води. Варто приймати по 1 склянці цього овочевого коктейлю щоранку перед сніданком.

Коктейль з банана, папайї і апельсина

Візьміть 2 скибочки папайї, 1 апельсин і 2 банана. Очистіть банани від шкірки, вичавіть сік з апельсина, дрібно поріжте папайю. Змішайте все в блендері і збийте. Пийте вранці.

Коктейль з капусти і часнику

Для приготування цього коктейлю знадобляться 2 зубчики часнику і половина качана капусти середнього розміру. Очистіть часник, вимийте і дрібно порубаєте капусту. Помістіть інгредієнти в блендер, додайте 1 склянку води і добре збийте. Пийте цей напій вранці. Не варто приймати його більше 1 тижня, так як це може послабити щитовидну залозу.

Коктейль з лимона, огірка, часнику, алое і грейпфрута

Така незвичайна для коктейлю комбінація включає 1/2 середнього огірка, 2 зубчики часнику, сік 1 лимона, 1 чайну ложку м’якоті алое і 1 стакан грейпфрутового соку. Вимийте фрукти і овочі, вичавіть сік з лимона і грейпфрута і змішайте їх в блендері з дрібно порізаним огірком, часником і алое. Необхідно приймати по 1 склянці такого коктейлю 3 рази в тиждень.

Коктейль з яблука, молока, фісташкового морозива і цукру

Змішайте в блендері 2 очищених і дрібно порізаних яблука, 1 склянка молока, 2 кульки фісташкового морозива і трохи цукру за смаком. Можна додати в коктейль колотий лід.

Коктейль з апельсина, яблука, лимона і буряків

Вам знадобиться 1 яблуко, 1/2 лимона, 2 апельсина і 1 буряк (можна попередньо відварити його). Вимийте овочі і фрукти, очистіть і добре збийте в блендері.

Коктейль з яблука, брокколі, томату, моркви і чорниці
У цей рецепт входить 1 очищене і порізане яблуко, 1 суцвіття броколі, 1 очищена і порізана морква, половина 1 томату, порізаного кубиками, і чашка свіжої чорниці. Все, що потрібно зробити, — це ретельно перемішати інгредієнти в блендері. Пийте такий коктейль щоранку, він містить велику кількість клітковини і інших необхідних організму корисних речовин.

Джерело: УкрМедіа

Категорії
Здоров'я
Новини
Loading...