Безкоштовна УЗД діагностика онкозахворювання одного органу

Всесвітній день боротьби проти раку проголошений «Міжнародним союзом з боротьби з онкологічними захворюваннями» – Міжнародним союзом проти раку або UICC і що відзначається щорічно...

Всесвітній день боротьби проти раку проголошений «Міжнародним союзом з боротьби з онкологічними захворюваннями» – Міжнародним союзом проти раку або UICC і що відзначається щорічно 4 лютого.

 

Мета цього дня в усьому світі – це підвищення обізнаності людей про рак, як один із найстрашніших і згубних захворювань нашої сучасної цивілізації. Міжнародний день захисту від раку закликає широку громадськість до завдань, що стоять перед нашим світом в боротьбі з раком.

Івано-Франківський медичний центр Медхауз цього дня дає можливість пройти безкоштовну УЗД діагностику одного органу безкоштовно, проте за попереднім записом!

 Також можна буде провірити й інші органи за акційною ціною!

« Виникнення ракових захворювань можна було б запобігти, орієнтуючись і дотримуючи елементарні норми здорової поведінки. Такі як: фізична активність, збалансована та здорова їжа; вакцинація проти вірусів; своєчасна діагностика і увага до власного здоров’я. Боротьба із не здоровим способом життя, зокрема сказати «ні» поганим звичкам.»,- говорить директор мед. центру Іван Сидорук.

Адреса:
м. Івано-Франківськ
вул. М.Грушевського 22а,

4-й поверх

Контакти:
+38 (050) 44-22-103
+38 (068) 44-22-103
(0342) 7-66-103

Час роботи:
Пн.- Пт.: 09.00-18.00
Сб.: 09.00-16.00

 

Категорії
Здоров'я
Новини
Loading...