Білкова дієта до Дня Святого Валентина

Буквально через десяток днів прийде найромантичніше свято – День Святого Валентина і потрібно зустріти його у всеозброєнні. Зима потроху здає свої права і скоро-скоро...
Буквально через десяток днів прийде найромантичніше свято – День Святого Валентина і потрібно зустріти його у всеозброєнні.

Зима потроху здає свої права і скоро-скоро на нашому порозі буде весна з її атрибутикою – яскравими сукнями, стильними куртками та пальто. Зараз як раз майбутнє свято може виявитися стимулом підготуватися до приходу весни – зайнятися своєю фігурою.

Існує ефективна дієта, яка дозволить за короткий термін привести своє тіло в порядок. Часу залишається не так багато, але відмахуватися не варто – потрібно сміливо братися за справу. Адже попереду вас чекає романтичне і зворушливе свято – заради нього варто докласти зусилля і виглядати карколомно.

За повних 11 днів скинути десяток кілограм вам не вдасться. Але розлучитися з 7 кг цілком реально. Виберіть улюблений наряд, який зараз трохи надмірно сильно облягають ваші стегна, і нехай це буде мотивацією у ваших зусиллях.

Пропонований метод схуднення не залишить вас абсолютно голодною– пропонується білкова дієта і харчування. Ця дієта ідеально підходить для зимового сезону, коли організму потрібні калорії для підтримки тепла, а також дозволяє готувати смачні страви.

Білкова дієта зазвичай провокує стрес в організмі через насичення білками і відсутністю вуглеводної їжі. Ця дієта має побічні ефекти – вона може стати причиною апатії і слабкості. При цій дієті кількість вуглеводів скорочується, але не 0, оскільки це загрожує серйозними проблемами з нирками, а лише максимально зменшується. Під час білкової дієти слід пити багато води – до 2-2,5 літрів. Денний раціон включає 5-6 прийомів їжі, останній повинен бути за дві години до сну. Важливо: після закінчення білкової дієти, вага не прагне повернутися назад.

1-й день

Сніданок: 200 грам нежирного сиру з ягодами, кава без цукру.
Другий сніданок: салат з капусти зі сметаною.
Обід: 100 грам запеченої індички, овочевий суп без картоплі.
Полудень: йогурт.
Вечеря: Запечена риба з овочами.

2 й день

Сніданок: омлет з сиром.
Другий сніданок: йогурт і яблуко.
Обід: 100 грам запеченої курки з грибами.
Підвечірок: салат з помідорів і сиру.
Вечеря: 150 г відвареної яловичини.

3-й день

Сніданок: відварна грудка.
Другий сніданок: кефір.
Обід: юшка без картоплі.
Полуденок: терта морква з яблуком.
Вечеря: салат з капусти, вареного м’яса і горошку зі сметаною.

4-й день

Сніданок: тост з цільнозернового хліба з сиром, кава
Другий сніданок: салат з відвареного філе курки і помідор.
Обід: запечена індичка.
Полуденок: овочевий салат.
Вечеря: тушкована риба.

5-й день

Сніданок: сирна запіканка.
Другий сніданок: йогурт.
Обід: запечена яловичина і овочевий салат.
Полудень: яблуко.
Вечеря: омлет.

6-й день

Сніданок: вівсянка на воді.
Другий сніданок: омлет.
Обід: курячий суп без картоплі.
Полуденок: грейпфрут.
Вечеря: тушкована індичка.

Далі меню повторюється, починаючи з першого дня. Нічого страшного, що ви закінчите дієту вже після свята – головне, що до Дня всіх закоханих ви будете чарівною.

Джерело: УкрМедіа

 

 
Категорії
Здоров'я
Новини
Loading...