Весняні поради: рятуємося від синдрому весняної втоми

Здавалося б: день стає довшим, температура повітря підвищилася, сонце рідше ховається за хмарами – живи і радій! Але саме в останні дні зими і...

Здавалося б: день стає довшим, температура повітря підвищилася, сонце рідше ховається за хмарами – живи і радій! Але саме в останні дні зими і на початку весни багатьох з нас страждають від так званого синдрому весняної втоми.

 

Щоб позбутися відчуття слабкості, апатії, поліпшити настрій і підвищити тонус організму, приготували для вас два диво-рецепта.

1. Приготуйте вітамінний настій. Для цього 1 столову ложку сухих плодів шипшини, залийте 0,5 л окропу, потім кип’ятіть протягом 10 хвилин в каструлі з кришкою. Настоюйте в теплому місці приблизно шістдесят хвилин, після чого процідіть.
Пийте тричі на день по половинці склянки до їди, додаючи цукор або мед за смаком.

2. Заваріть лікувальний чай. Для цього вам знадобляться такі трави: м’ята перцева, материнка, чебрець, звіробій, суцвіття малини, плоди горобини, суниці та смородини чорної. Змішайте в рівних частинах і заваріть, як звичайний чай. Пити відвар рекомендується тричі на день по одній склянці, незалежно від прийому їжі.

Джерело: УкрМедіа

Категорії
Здоров'я
Новини
Loading...