Дорогу до Старого Угринова роблять коштом обласного бюджету

Про це повідомив начальник Служби автомобільних доріг в області Василь Буджак.Каже, що, на черзі — ремонт дороги і коштом державного бюджету.  Начальник Служби автомобільних...

Про це повідомив начальник Служби автомобільних доріг в області Василь Буджак.Каже, що, на черзі — ремонт дороги і коштом державного бюджету.

 Начальник Служби автомобільних доріг в області Василь Буджак повідомив:

“Дорогу до Старого Угринова ремонтуватимуть двома способами: одну ділянку — за кошти обласного бюджету на замовлення департаменту управління капітального будівництва ОДА, а іншу — на замовлення Служби автомобільних доріг за кошти державного бюджету. Зараз ремонтують за кошти обласного бюджету”.

Область вважає “справою честі” ремонт дороги до Старого Угринова на Калущині. У травні депутати обласної ради погодили виділити на села Новицю та Старий Угринів 1 млн 400 тисяч, а 600 тисяч гривень відкласти до наступного засідання, інформують “Вікна”.

Голова Середньоугринівської сільської ради Тарас Федорів сказав, що, за висновками комісії, на невідкладні роботи на цій дорозі потрібно 8,7 млн гривень.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...