У франківських нацгвардійців пройшла перевірка бойової готовності

У Івано-Франківському полку Національної Гвардії України Західного оперативно-територіального об’єднання розпочався новий навчальний період. Навчання було урочисто розпочато 15 січня. Командир військової частини полковник Роман Науменко...

У Івано-Франківському полку Національної Гвардії України Західного оперативно-територіального об’єднання розпочався новий навчальний період.

Навчання було урочисто розпочато 15 січня. Командир військової частини полковник Роман Науменко оголосив завдання на новий навчальний модуль.

Крім того, він звернув увагу на заходи, спрямовані на підвищення бойової підготовки підрозділів частини, відповідно до організаційно-методичних вказівок командувача Національної Гвардії України з бойової та спеціальної підготовки особового складу, дотримання військової дисципліни, злагодженості дій при надзвичайних ситуаціях та дотримання заходів безпеки в повсякденному житті.

По закінченню урочистого мітингу було організоване проведення занять, які проводилися на одинадцяти навчальних місцях, де військовослужбовцям та службовцям частини довели заходи безпеки в різних видах службово-бойової діяльності.

Під час першого тижня проходили навчальні тривоги з виїздом техніки та особового складу на полігон. Наступного тижня розпочнеться бойова підготовка зі стрільбою в навчальному центрі Старий Лисець.

Категорії
Новини
Новини
Loading...