У соцмережах ширяться неймовірні світлини замезлих прикарпатських водоспадів. ФОТО

Гірські потоки не змогли встояти проти лютневих морозів. Поки лютують морози, гірські водоспади не змогли встояти проти погоди – через лютневі “мінуси” вони перетворились...

Гірські потоки не змогли встояти проти лютневих морозів.

Поки лютують морози, гірські водоспади не змогли встояти проти погоди – через лютневі “мінуси” вони перетворились на неймовірні крижані скульптури, пише “УП“.

У соцмережах користувачі публікують фото природного дива – замерзлі водоспади Гук, Пробій, Дівочі Сльози, Манявський та Бухтівецький.

Водоспад біля сіл Микуличин і Татарів – Женецький Гук, розташований на висоті 900 метрів над рівнем моря, який падає з висоти 15 метрів, теж вкрився кригою.

“Неймовірна краса – водоспад Гук в крижаній ковдрі. Неможливо помістити цю атмосферу в рамки фото”, – пишуть користувачі.

Водоспад Пробій у місті Яремче, висота падіння якого – 8 метрів, також замерз.

Манявський водоспад – один з найвищих водоспадів Українських Карпат, його висота падіння становить майже 20 метрів.Водоспад в масиві Ґорґани, який відомий під назвою Бухтівецький, розташований біля села Букове, в урочищі Бухтівець. Висота падіння Бухтівецького водоспаду становить 8 метрів, ширина – 1-2 метра.

Читайте також: На Прикарпатті злетіла з дороги та перекинулася вантажівка ПБС

Категорії
Новини
Новини
Loading...