Встигніть виграти конкурс від обласної ради: заявки – до 15 червня

До 15 червня 2018 ще триває процес подання конкурсних заявок  для участі в другому конкурсі інститутів громадянського суспільства. Конкурсні пропозиції приймаються за адресою: вул....

До 15 червня 2018 ще триває процес подання конкурсних заявок  для участі в другому конкурсі інститутів громадянського суспільства.

Конкурсні пропозиції приймаються за адресою: вул. Грушевського 21, каб. 626. 

Пріоритетні напрями, за якими розробляються проекти:

  • Вивчення громадської думки з питань оцінки діяльності органів влади та місцевого самоврядування.
  • Організація навчальних форумів, семінарів, лекцій для вирішення завдань регіональної політики.
  • Проведення інформаційних заходів, спрямованих на розвиток патріотичного і волонтерського рухів на території області, а також заходів, що пропагують ідею єдності та цілісності країни.
  • Організація заходів гуманітарної політики та політики національної пам’яті щодо відзначення видатних подій, вшанування відомих діячів та історичних постатей, які зробили вагомий внесок в історію країни та області.

Максимальний розмір співфінансування проектів та програм з обласного бюджету – 40,0 тис. гривень. Обсяг фінансування з обласного бюджету заходів проекту не  перевищуватиме 80 відсотків загального бюджету. Внесок для реалізації проекту (програми) може здійснюватися учасником у формі матеріальних чи нематеріальних ресурсів, у тому числі як оплата вартості приміщення, техніки, обладнання, проїзду тощо.

Детальніше можна подивитися ТУТ

Читайте також:

У Франківську буде менше банерів

Категорії
Новини
Новини
Loading...