Для здоров’я малюків: у міській дитячій лікарні відкрили новий кабінет. ФОТО

Сьогодні, 6 травня, в Івано-Франківській міській дитячій клінічній лікарні відкрили новий кабінет, що діятиме при катамнестичній кімнаті. Нагадаємо, що в листопаді минулого року в...

Сьогодні, 6 травня, в Івано-Франківській міській дитячій клінічній лікарні відкрили новий кабінет, що діятиме при катамнестичній кімнаті.

Нагадаємо, що в листопаді минулого року в лікувально-діагностичному відділенні дитячої лікарні облаштували катамнестичний кабінет. Проект зі створення катамнестичного кабінету реалізовали за підтримки Посольства Чеської Республіки в Українi / Czech Embassy in Ukraine спільно з Івано-Франківською міською радою. Здійснення проекту в місті відбувалося під керівництвом секретаря ради Оксани Савчук і лікаря-неонатолога КНП «Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр» Любові Гаркот, повідомляють на сайті Івано-Франківської міської ради.

6 травня при катамнестичній кімнаті почав діяти новий кабінет, де батьки новонароджених можуть отримати кваліфіковану консультацію психолога, логопеда, невролога та імунолога. 

“Тепер не треба витрачати час, щоб ходити по різних кабінетах і шукати потрібних спеціалістів. Лікарі, які можуть надавати фахову допомогу, будуть працювати в однуму кабінеті. Дуже важливо, щоб дитинка змогла отримати вчасну допомогу, адже від цього може залежати все її життя. Ми єдині в області, де є катамнестична кімната”, – поділилася секретар міської ради Оксана Савчук.

“Наша ціль – відремонтувати дитячу лікарню. Почали з заміни мереж, вікон та дверей. Далі відремонтували їдальню й продовжуємо роботи. Дуже хотілося б, щоб все робилося швидше. Але коштів у бюджеті бракує. Та дитяча медицина залишається пріоритетною для міста. І дитяча лікарня, і пологовий будинок. Робимо все для того, щоб ці медичні послуги надавалися якісно , щоб діткам та їхнім батькам було зручно”, – підсумував міський голова Руслан Марцінків.

Також у лікарні відремонтували нові лабораторні приміщення. Працівники міської дитячої клінічної лікарні постійно тримають руку на пульсі сучасних медичних розробок. Завжди пропонують нові ідеї та працюють над проектами, що допомагають маленьким пацієнтам швидко одужувати й бути здоровими.

Читайте також: “Місто для життя”: в Івано-Франківську розпочався черговий концерт. ВІДЕО

Категорії
Здоров'я
Новини
Loading...