“Вкрав телефон, бо не хотіли платити за роботу” – франківцю присудили громадські роботи

26 червня Івано-Франківський міський суд виніс вирок чоловікові, якого звинуватили у крадіжці мобільного. Сам підсудний пояснив свій вчинок тим, що власники будинку, де він...

26 червня Івано-Франківський міський суд виніс вирок чоловікові, якого звинуватили у крадіжці мобільного. Сам підсудний пояснив свій вчинок тим, що власники будинку, де він робив ремонт, відмовилися заплатити йому за роботу, пише МІСТО.

 “Упродовж місяця чоловік проводив різного роду ремонтні роботи в одному з приватних будинків. Попереджав господарів, що якість проведення робіт з старого матеріалу та з порушенням сезонності робіт буде значно гірша, однак до його думки не прислухалися. За виконання робіт отримав тільки 300 грн авансу і решту вартості виконання робіт йому не оплачували, оскільки господар не був задоволений роботою”.

Тоді, 22 листопада, з`ясовуючи з дружиною власника про оплату, сказав потерпілій, що треба зателефонувати до її чоловіка. Вона надала йому свій телефон «Samsung Galaxy» золотистого кольору та вийшла в іншу кімнату.

Усвідомлюючи, що за ним ніхто не спостерігає, з вказаним мобільним телефоном покинув приміщення будинку. Того ж дня телефон продав за 1600 грн, отримані гроші витратив на продукти.

Чоловіка визнали винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.185 КК України, та призначили йому покарання – громадські роботи на строк 80 (вісімдесят) годин.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...