До 1 листопада сільськогосподарські товаровиробники можуть подати документи на отримання фінансової допомоги садоводам

Вчора, 28 жовтня, під керівництвом заступника міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тараса Висоцького відбулася чергова селекторна нарада з питань державної підтримки...

Вчора, 28 жовтня, під керівництвом заступника міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тараса Висоцького відбулася чергова селекторна нарада з питань державної підтримки аграріїв.

Про це інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА.

У цьому заході взяли участь директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Іван Андріїшин та керівники обласних служб системи агропромислового комплексу області.

Поряд з іншими питаннями йшлося про завершення прийому документів від суб’єктів господарювання – юридичних осіб, незалежно від організаційно-правової форми та власності і фізичних осіб – підприємців, які здійснюють діяльність у галузях садівництва, виноградарства та хмелярства для отримання на безповоротній основі бюджетних коштів для розвитку галузі садівництва.

Слід зазначити, що найбільше садів та ягідників у цьому році посаджено в Долинському та Тисменицькому районах.

Прийом документів продовжується. Останній термін їх подання департаменту агропромислового розвитку ОДА до 1 листопада цього року.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: На Косівщині відновили газопостачання в 40 будинках

Категорії
Гроші
Новини
Loading...