Новообраний міський голова Коломиї склав присягу. ФОТО.ВІДЕО

Сьогодні, 16 листопада, під час сесії Коломийської міської ради, новообраний очільник міста Богдан Станіславський склав присягу. Дійство відбувалося просто неба на площі перед Музеєм...

Сьогодні, 16 листопада, під час сесії Коломийської міської ради, новообраний очільник міста Богдан Станіславський склав присягу.

Дійство відбувалося просто неба на площі перед Музеєм писанкового розпису, пише Ратуша.

Я дякую Богу, що ми маємо можливість виконати волю людей. Будемо статися сі 5 років, щоб виправдати довіру. Ми знаємо, в який час живемо, тому повинні гуртуватися. Бо одну галузку можна зламати, але якщо їх скласти в великий пучок – це буде тяжко. Ми маємо підтримку людей, благословіння наших владик, тому йдемо до роботи і будемо працювати. Запевняємо, вам за нас не буде соромно, – зазначив Станіславський.

Станіславський.

Після цього він запросив до слова колишнього мера Коломиї – Ігоря Слюзара:

Нова сторінка Коломиї сьогодні почала писатися і ви до неї будете до неї безпосередньо причетні. Хочу з побажаннями звернутися до голови. Не повірите, але я поважаю, перш за все, терпіння. Терпіння не тільки стосовно мешканців, а й до депутатського корпуса, бо вони дуже різні. Також бажаю твердості волі духу і волі та злагодженої роботи.

Нагадаємо, за Богдана Станіславського проголосувало 38,03% виборців. Він набрав 7395 голосів.

Читайте також: Ранковий рейд: у Франківську муніципали утилізовували сурогат. ФОТО

Категорії
Влада
Новини
Loading...