Як франківських поліцейських п’яні жінки “тероризували”

Над ранок сьогодні, 14 квітня, на вул. Січових Стрільців в Івано-Франківську патрульні поліцейські зупинили “Citroen”. Кермувала авто 18-річна мешканка обласного центру. Алкотестер показав у її...

Над ранок сьогодні, 14 квітня, на вул. Січових Стрільців в Івано-Франківську патрульні поліцейські зупинили “Citroen”. Кермувала авто 18-річна мешканка обласного центру. Алкотестер показав у її крові 0,73 проміле алкоголю. На молодичку склали адмінпротокол і відсторонили від кермування.

Та згодом, вже на вул. Короля Данила, патрульні помітили те саме авто і подали знак зупинитись. Однак водій проігнорував вимогу правоохоронців, натомість додав газу. Після кількох хвилин переслідування авто таки зупинили. За кермом автівки була мама дівчини, а колишня водійка сиділа збоку. Жінка, однак, також була нетвереза і розповіла, що хотіла відвезти автомобіль додому.

Примітно, що мама з донькою поводили себе агресивно, кидалися на поліцейських, на зауваження не реагували, тож до них застосували наручники. На жінок склали адмінпротоколи.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...