На Франківщині психоневрологічний інтернат «схитрив» на тендері

Прокуратура у Тисмениці підготувала подання в департамент соціальної політики Івано-Франківської ОДА, – повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.   Причина звернення – службове розслідування за...

Прокуратура у Тисмениці підготувала подання в департамент соціальної політики Івано-Франківської ОДА, – повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

 

Причина звернення – службове розслідування за фактом порушень при проведенні тендерних закупівель у місцевому психоневрологічному інтернаті.

У 2014 році психоневрологічний інтернат  провів процедуру закупівлі пари та гарячої води у одного із товариств на понад мільйон гривень. При цьому, як з’ясувала прокуратура, при проведенні конкурсних торгів участь у них приймали пов’язані особи, тобто всі вони мали одних засновників, які були зареєстровані за однією адресою.

Крім того, незважаючи на притягнення цього товариства в 2016 році до відповідальності за порушення норм Закону України «Про захист економічної конкуренції», керівництво інтернату, замість того, щоб відхилити його пропозицію, у лютому цього року знову уклало з ним договір про постачання теплової енергії за бюджетні кошти на 198 тис. грн.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...