До Франківська їде цирк з екзотичними тваринами

З 21 по 30 липня артисти найбільшого цирку в Україні “Кобзов” гастролюватимуть в Івано-Франківську. Про це йдеться на публічній сторінці цирку у мережі Фейсбук. Професійні артисти...

З 21 по 30 липня артисти найбільшого цирку в Україні “Кобзов” гастролюватимуть в Івано-Франківську.

Про це йдеться на публічній сторінці цирку у мережі Фейсбук.

Професійні артисти та екзотичні тварини, серед яких зебри, кенгуру, страуси, бізони, верблюди, андалузький кінь і п’ятиметрова жирафа розважатимуть публіку.

У програмі  виступи повітряних гімнастів та акробатів. Дресирувальник із Франції Іван Де Форш – який осідлалав африканського гіганта – жирафа Джордан. Клоуни проводитимуть на арені хімічні досліди, а також поєднають серця закоханих. А також ілюзійний атракціон – ефектний і яскравий номер, під час якого на манежі з нізвідки з’являються і зникають як люди, так і тварини.

Нагадаємо, нещодавно городяни публікували фото слона мандрівного цирку який гуляв вулицями міста, тому франківці влаштували акцію на захист тварин, що виступають у цирку. А пізніше на сайті петицій міській раді з’явилась петиція про заборону мндрівних цирків, яка назбирала потрібну кількість голосів для розгляду у міській раді, але виявилось що у мерії безсилі проти цирків з тваринами у Франківську аргументуючи це відсутністю правової основи для прийняття рішення про заборону використання у цирках диких тварин у органів місцевого самоврядування.

Натомість на території Богородчан заборонили цирки з тваринами.

Читайте також: У Франківську левиця з мандрівного цирку напала на дресирувальника.

Категорії
Новини
Новини
Loading...