В Галицькому національному природному парку облаштували 6 рекреаційних зон

Відпочинкові зони створили наберегах річок Дністер та Лімниця. Таким чином у національному природному парку намагаються покращити санітарно-екологічний стан водойм та розвинути пляжний туризм. Над...

Відпочинкові зони створили наберегах річок Дністер та Лімниця.

Таким чином у національному природному парку намагаються покращити санітарно-екологічний стан водойм та розвинути пляжний туризм. Над проектом спільно працювали Галицький національний природний парк, громадська організація “Еко-Галич”, Галицький районний екологічний фонд, Івано-Франківської ОДА та два приватних підприємства — ДТЕК та «Даноша». Про це повідомляє видання «Вікна».

«Наше завдання — усунення проблем із надмірним антропогенним навантаженням на річки Дністер та Лімниця, вирішення проблеми із засміченням території, розведенням багать у невстановлених місцях, що призводить до суттєвого погіршення санітарного та екологічного стану річок,» — каже керівник Центру реабілітації диких тварин Галицького національного природного парку, голова організації «Еко-Галич» Володимир Бучко.

У рамках проекту організатори виготовили та встановвили арки та огорожі, оглядовий майданчик, лісові меблі, туалети, сміттєві урни, та облагородили джерело. Для дітей споруджено майданчик з гойдалками та іншими розвагами, спортивний майданчик.

Категорії
Новини
Новини
Loading...