Кавун з баржі, або чому соцмережі сміються з прем’єр міністра

Нещодавно з Херсона до Києва, вперше за 25 років вирушила баржа з кавунами. Заява прем’єр-міністра Володимира Гройсмана про відправку кавунів на баржі стала предметом жартів...

Нещодавно з Херсона до Києва, вперше за 25 років вирушила баржа з кавунами. Заява прем’єр-міністра Володимира Гройсмана про відправку кавунів на баржі стала предметом жартів у соціальних мережах.

Баржа перевозить вантаж шести фермерських господарств, для чого на суші знадобилося б приблизно 50 фур. Перевезення річковим транспортом сприятливо позначається на ціні: транспортування обходиться майже вполовину дешевше – замість 1 грн кожен кавун перевозять за 60 коп.

31 липня баржу з кавунами відправилась з поруту Гола Пристань. Відстань у 750 кілометрів вантаж повинен подолати протягом 4,5 діб.

Користувачі соцмереж активно говорять про цю подію. 

  

 
Прем’єр міністр у відповідь подякував за жарти і привітав з днем кавуна, відзначивши важливість відродження річкового транспорту.
 
 

 
До слова, у соцмережі Twitter з’явилась сторінка, присвячена кавунам з баржі. На стіні спільноти підписників сповіщають про рух баржі кожні 30 хв. Сторінка вже має понад 800 підписників, а їхня кількість щогодини збільшується.
 

Категорії
РОЗВАГИ
Новини
Loading...