Нардеп із Прикарпаття повідомив про обшуки у Буковелі і в дорожній фірмі ПБС

Сьогодні, 20 жовтня, на гірськолижному курорті Буковель, а також в одній з найбільших дорожніх фірм України ПБС проводяться обшуки фахівцями спецслужб. Про це повідомив народний...
Сьогодні, 20 жовтня, на гірськолижному курорті Буковель, а також в одній з найбільших дорожніх фірм України ПБС проводяться обшуки фахівцями спецслужб.

Про це повідомив народний депутат, засновник та колишній директор гірськолижного курорту Буковель Олександр Шевченко.

Нардеп повідомив, що просто зараз до керівництва фірм «Буковель» та «ПБС» із обшуками вриваються правоохоронці. А в той час Петро Порошенко з парламентської трибуни розповідає про демократію, міфічний “інвестиційний бум”, про те, що ми стали жити краще.

Очевидно, що причиною таких політично мотивованих дій влади стало ознайомлення з реальними рейтингами кандидатів в Президенти України. «Як тільки Олександр Шевченко потрапив у топ-10 кандидатів на посаду Президента, одразу почалось переслідування, фейкові кримінальні справи. Просто зараз іде нахабне вторгнення у офіси та приватні помешкання працівників фірми «ПБС» і «Буковель», з виламуванням дверей, з взяттям в заручники працівників підприємств.

Тобто, правоохоронці вриваються в установи тих фірм, в яких я був керівником, які стали основою туристичного бізнесу Прикарпаття», – зазначив Олександр Шевченко. Також нардеп звернувся до чинного Президента України Петра Порошенка. «Петре Олексійовичу, говорити і робити – це різні речі. І те, що ви та ваші поплічники награбували, рано чи пізно доведеться віддати. Все, до копійочки. Ми не будемо жити в країні таких узурпаторів, як ви. Бо народ – не бидло.

Нині правоохоронна система виконує накази однієї людини – Петра Порошенка. Натомість його бізнес у Росії, як і путінський в Україні – процвітають. Не кажучи вже про торгівлю нафтопродуктами, чи контрабанду в ОРДЛО», – зазначив Олександр Шевченко.

Тоді як фірмі «ПБС», яка чесно виконала свої зобов’язання перед державою і тільки за минулий рік відремонтувала 250 кілометрів автошляхів, кабмін заборгував більше як 300 мільйонів гривень.

«ПБС вперше в Україні використала технологію холодного ресайклінгу, збудувала дороги із 10-річною гарантією, обслуговує шляхи за найвищою якістю. І за це держава не платить ані копійки. Як мають виживати працівники фірми, які не отримують зарплатні? Як їм прогодувати сім’ї?», – сказав парламентар.

Олександр Шевченко зазначив: у нього вже була інформація про те, що після критичних виступів в прямому ефірі в «Facebook», президент особисто дав вказівку керівникам силових структур фальсифікувати кримінальні справи проти нього та Ігоря Палиці зокрема.

Очевидно, сценарій на замовлення Петра Порошенка почав реалізовуватися. Тому нардеп закликає усіх людей прийти на вибори та змінити чинну владу, яка займається беззаконням.

На правах реклами

Читайте також: У Франківську між двох бульварів починають зносити приміщення “П’яного базару”. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...