Сім’я з Калуша та Василь Вірастюк показали невисокі результати на шоу “Зважені та щасливі”. ФОТО

У четвертому випуску 8-го сезону шоу «Зважені та щасливі» тренер з Івано-Франківська Василь Вірастюк показав відмінні результати на контрольному зважуванні. Чого не скажеш про родину...

У четвертому випуску 8-го сезону шоу «Зважені та щасливі» тренер з Івано-Франківська Василь Вірастюк показав відмінні результати на контрольному зважуванні. Чого не скажеш про родину Валігурських з Калуша.

Нагадаємо,  Василь Вірастюк прийшов на проект з вагою 153 кг, за 1-й тиждень втратив -3 кг, за 2-й -2 кг, за 3-й тиждень тренер, будучи на реабілітації, втратив -1 кг. Натомість, за 4-й тиждень його результат склав – 4 кг.

Щодо родини з Калуша, Наталії та Олександра ВАЛІГУРСЬКИХ, на танцювальному випробуванні завоювала не тільки зустріч з кумиром (Юлією Саніною, фронтменкою груту «The Hardkiss»), але і мінус 1 кілограм під час зважування, як бонус, передає WestNews.

Однак, очікування пари на скинуті п’ять або більше кілограмів зазнали невдачі. Саша втратив 2 кг., а його матір – усього 1 кг. У процентному співвідношенні з результат – 1,31%, з урахуванням бонусу -1 кг. Саме він і врятував пару від чорних футболок.

Тренер В’ячеслав Узєлков припустив, що причиною є неправильне харчування.

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...