“Поки правоохоронці виконуватимуть політичні замовлення Президента, порядку не буде”, – Олександр Шевченко прокоментував обшуки СБУ

Поки в Україні будуть такі правоохоронні органи, як зараз, які виконують політичні замовлення президента та інших колаборантів, фальсифікують кримінальні справи, нападають на бізнес, –...

Поки в Україні будуть такі правоохоронні органи, як зараз, які виконують політичні замовлення президента та інших колаборантів, фальсифікують кримінальні справи, нападають на бізнес, – доти в нас порядку не буде.

Про це народний депутат України Олександр Шевченко сказав у ефірі програми «Право на владу». Парламентар прокоментував обшуки, які за фейковими кримінальними справами працівники СБУ проводять у фірмах, засновником яких був Олександр Шевченко.

 «Нібито в ресторані «Сало» у Буковелі є докази того, що на будівництві доріг був не використаний якийсь певний матеріал. І ті дороги зі снігом зійшли. Таке формулювання речниці СБУ і так вказано у матеріалах кримінальної справи. Вибачте, але буковельська фірма єдина в Україні дає 10-літню гарантію на дороги», – зазначив нардеп.

Олександр Шевченко додав, що дорожню компанію «ПБС» переслідують із серпня 2015 року, відколи нардеп вийшов із «БПП».

 https://www.facebook.com/pravonavladu/videos/380886942450110/

«Відкривались фейкові кримінальні справи. Але в чому різниця між ними і тим, що відбувається зараз. В нахабстві. Як це відбувалось? Забігають люди в масках, без шевронів, ламають двері, сейфи, вриваються у приватні оселі. Це так, як у 2014 році в Криму у людей віджимали бізнес. В тому числі і в буковельських менеджерів у Форосі. Я пам’ятаю, як нахабно російські військові викинули з цих закладів людей, які там працювали. Я і зараз бачу, як відбирають бізнес чи просто знищують тих, хто критикує путінський режим. Але я не можу одного зрозуміти: якщо у нас війна, то чому ми купуємо нафтопродукти у  Росії? Чому правоохоронці, в тому числі і СБУ кришують контрабанду в ОРДЛО? Натомість багато разів прокурор Івано-Франківської області говорив про те, що йому треба заносити 20 тисяч доларів. І ніяких проблем у фірми «ПБС» не буде».

 Олександр Шевченко додав: якщо ми не будемо поважати успішних людей, будемо кричати, що всі все награбували, нічого хорошого в країні не буде:

 «Це не в мене проблеми, проблеми у всієї країни. Я хочу, аби на бізнес не нападали. Треба змінювати усіх тих, хто призвів до такої ситуації».

На правах реклами

Категорії
Політика
Новини
Loading...