На Прикарпатті через спалах кору на карантин закрили ще дві школи

Перший заступник голови Надвірнянської районної державної адміністрації Богдан Зеленчук провів позачергове засідання районної комісії через високу захворюваність на кір. За результатами доповідей та з урахуванням...

Перший заступник голови Надвірнянської районної державної адміністрації Богдан Зеленчук провів позачергове засідання районної комісії через високу захворюваність на кір.

За результатами доповідей та з урахуванням обговорення, комісія вирішила інформацію про ускладнення епідемічної ситуації в закладах освіти Надвірнянського району (Тисменичанська ЗОШ І-ІІІ ст., Верхньомайданська ЗОШ І-ІІІ ст.) яка склалася щодо цього визнати такою, що потребує реагування невідкладних заходів, повідомляє прес-служба Надвірнянської РДА.

З метою недопущення в подальшого росту захворювання на кір в районі серед учнів шкіл комісія вирішила призупинити навчання Тисменичанської ЗОШ І-ІІІ ст. та Верхньомайданської ЗОШ І-ІІІ ст. з 9 жовтня по 12 жовтня та зробити зміни до структури навчального року щодо перенесення осінніх канікул.

Читайте також: У зв’язку із захворюванням дітей на кір прикарпатську школу закрили на карантин

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...