“Моя головна ціль на посаді Президента – щоб всі люди в Україні жили гідно”, – Олександр Шевченко

Зупинити війну на сході України, прикрити корупційні схеми, які вже давно діють на митниці, та зробити так, щоб правоохоронні органи не залежали від провладних...

Зупинити війну на сході України, прикрити корупційні схеми, які вже давно діють на митниці, та зробити так, щоб правоохоронні органи не залежали від провладних сил, а захищали громадян, – такі перші кроки зробить Олександр Шевченко, ставши Президентом України.

Про це та інше наголосив учасник президентських праймеріз від «Українського об’єднання патріотів» в ефірі Івано-Франківського обласного телебачення «Галичина».

«В мене є жага змінити суспільство на краще. Я хочу, щоб всі люди в Україні жили гідно. Це моя головна ціль на посаді Президента. Я впевнений у своїх силах і я реалізую задумане», – зазначив Олександр Шевченко.

Народний депутат України наголосив, що українці мають бути категоричними у своїх висловлюваннях і діях. Нарешті визнати, що в нашій державі йде війна і не допомагати агресору. Слід припинити будь-які відносини з загарбниками, у тому числі припинити поставки ресурсів, товарів і послуг, за які окупанти не розраховуються.

«Наші світові партнери не розуміють чи дійсно в нас війна. Як може керівництво країни мати бізнес в Російській Федерації? Як можуть в Україні процвітати російські банки, успішно працювати проросійські телеканали, які дезінформують людей і грають на руку Московії? Чому ми повинні боротися за квоти української мови в Україні? – Оці всі речі не дають нам завершити війну. Росія завжди діяла силовими методами. Вони поводяться, як ординці: спершу загарбують усе, а потім пояснюють,чому так зробили. Але українці не такі, як вони, ми не є братами. Ми завжди були добрими господарями і працювали на своїй землі», – зазначив Шевченко.

Згадав укропівець і про зареєстрований законопроект про заборону «руского міра». Каже, що не очікував такої бурхливої реакції російських ЗМІ. Утім він додав, що саме члени фракції «БПП» у Верховній раді тричі перешкоджали  внести цей проект у порядок денний і проголосувати «за»:

«Я вже побачив хто справді на стороні Московії в Верховній Раді. Одіозні особи бігали по залу і кричали: ні! нам треба свій закон, нам треба піарити Президента! Але аж ніяк не в піарі тут справа, я просто хочу в Україні відстояти українське. І я це зроблю».

На правах реклами

Категорії
Політика
Новини
Loading...