У Снятинському районі відкрили підрозділ пожежної команди. ФОТО

8 листопада, у день знакового християнського свята святого Великомученика Димитрія, у селі Вовчківці Снятинського району урочисто відкрито підрозділ місцевої пожежної команди. Штат підрозділу складає...

8 листопада, у день знакового християнського свята святого Великомученика Димитрія, у селі Вовчківці Снятинського району урочисто відкрито підрозділ місцевої пожежної команди.

Штат підрозділу складає 5 чоловік особового складу. Цілодобове чергування будуть забезпечувати 1 вогнеборець, який зможе оперативно виїхати за викликом. Територія обслуговування місцевої пожежної команди охоплюватиме найближчі прилеглі території сільських рад від села Вовчківці, повідомляє у фейсбук Снятинський РВ.

Світлина від Снятинський РВ.

Світлина від Снятинський РВ.

Світлина від Снятинський РВ.

Виступаючи перед присутніми, як представники влади так і керівники Державної служби надзвичайних ситуацій у своїх промовах підкреслили важливість відкриття нової місцевої пожежної команди для забезпечення пожежної безпеки мешканців даних населених пунктів, подякували присутнім за допомогу та розуміння.

Почесні гості перерізали символічну стрічку на вході до пожежного депо, після чого, як годиться, представники духовенства освятили приміщення пожежного депо, де нестиме службу особовий склад і пожежний автомобіль та побажали рятувальникам Божого благословення в їх благородній справі. Всі бажаючі мали змогу оглянути приміщення підрозділу, ознайомитися з технікою та озброєнням рятувальників.

Світлина від Снятинський РВ.

Завершилося урочисте відкриття місцевої пожежної команди виступом за участю представників сільської художньої самодіяльності.

Читайте також: Марина Порошенко відвідала інклюзивні класи Франківська. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...