“Миколаївські дива”: франківським дітям-пільговикам вручать солодкі подарунки

Сьогодні, 20 листопада, в Івано-Франківську відбулась оперативна нарада у міського голови Руслана Марцінківа. Директор департаменту освіти і науки Ігор Максимчук доповів про здійснення соціального...

Сьогодні, 20 листопада, в Івано-Франківську відбулась оперативна нарада у міського голови Руслана Марцінківа.

Директор департаменту освіти і науки Ігор Максимчук доповів про здійснення соціального захисту дітей пільгових категорій. Зокрема, він розповів, що у Франківську навчається 599 дітей з інвалідністю, 133 – дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, 187 – дітей, батьки яких постраждали від ЧАЕС, 1106 дітей з малозабезпечених сімей, 1425 дітей учасників АТО, повідомляє Галицький Кореспондент.

До Дня Святого Миколая та новорічно-різдвяних свят для дітей-пільговиків готують “Миколаївські дива” – вручення солодких подарунків на суму 200 000 гривень.

За інклюзивною формою навчання у школах отримують освіту 59 учнів, з них 22 – з інвалідністю.  Також Максимчук зазначив, що в навчально-реабілітаційному центрі навчається 167 дітей з особливими освітніми потребами.

“З 4 жовтня відкрили новий автобусний маршрут регулярних соціальних перевезень “Радіозавод-НРЦ” для дітей з особливими освітніми потребами”, – закінчив Максимчук.

Читайте також: Франківську оперу Aerophonia покажуть в кінотеатрі “Київ”

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...