Містер Робот та антиударні планшети: як технології впливатимуть на освіту. ФОТО

Сьогодні, 7 лютого, в Івано-Франківську розпочалася міжнародна науково-практична конференція “Сучасні тенденції розвитку інформаційно-комунікаційних технологій в освіті”. У рамках конференції відбулася виставка, на якій було...

Сьогодні, 7 лютого, в Івано-Франківську розпочалася міжнародна науково-практична конференція “Сучасні тенденції розвитку інформаційно-комунікаційних технологій в освіті”.

У рамках конференції відбулася виставка, на якій було представлено сучасні технологічні розробки. Серед них – антиударні планшети для навчання, камери відеонагляду з високою роздільною здатністю, еко-системи для очищення води та містер Робот. Останнього зібрали школярі старших класів. Звісно, допомагали й дорослі IT-спеціалісти, проте такі технології уже цілком доступні й для самих учнів, повідомляють на сайті Івано-Франківської міської ради.

За прогнозами технологів, уже через декілька років більшість технологічних процесів у нашому домі викононуватимуть машини, а 3D принтери зможуть будувати як авто, так і людські органи. Використання сучасної комп’ютерної техніки в осівітньому процесі стає вже не інновацією, а необхідністю.

Читайте також: Ходять в Карпати замість походів в аптеку: пішохідні відчайдухи, яким за шістдесят. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...