Помер франківський капелан медичного батальйону “Госпітальєри”, – родині потрібна допомога

13 березня обірвалося життя відомого волонтера з Івано-Франківська, добровольця і капелана медичного батальйону “Госпітальєри” Сергія “Фроста” Мороза.  “Ми тримали один одного за руки в...

13 березня обірвалося життя відомого волонтера з Івано-Франківська, добровольця і капелана медичного батальйону “Госпітальєри” Сергія “Фроста” Мороза. 

“Ми тримали один одного за руки в самі важки часи. Ми любили один одного незважаючи ні на що. У мене в серці мир і спокій тому що ти зараз з нашим Небесним Татом і в Ісусових обіймах. Чекаю на зустріч моє кохання Sergiy Moroz”, – йдеться у повідомленні.

Захворіло подружжя добровольців, людей які займаються війною з зими 2014-15 рр. Тетяна Мороз, яка одразу після того, як її чоловік пішов на війну, не лише сама доглядала двох діток, а й стала волонтером – збирала й передавала допомогу бійцям на передовій. Обом поставили страшні діагнози – онкологія.

У мережі активно просять матеріально допомогти дружині з похоронами та підтримати її.

«Увага! Потрібна допомога родині. У Сергія залишилося два сина. Допоможіть хто скільки може», – пише в соцмережі Юля Смірнова.

Картка Тетяни: 5168 7422 0370 6431 (Приватбанк)

Читайте також: У Долині відкрили меморіальну дошку учаснику АТО Руслану Чернилевському. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...