«Треба відновлювати та осучаснювати наші бібліотеки», – Дмитро Сіреджук. ФОТО

В центральній бібліотеці села Космач Космацької ОТГ тривають ремонтні роботи. Уже зроблено відкоси для вікон, стіни оброблено гіпсокартоном і підготовлено до фарбування, замінено електрику....

В центральній бібліотеці села Космач Космацької ОТГ тривають ремонтні роботи.

Уже зроблено відкоси для вікон, стіни оброблено гіпсокартоном і підготовлено до фарбування, замінено електрику.

Також днями планують встановити ламінатну підлогу, світильники, каміни для електричного опалення. На ці роботи із обласного бюджету, за сприяння укропівців Дмитра Сіреджука та Миколи Палійчука було виділено майже 275 тисяч гривень.

«Бібліотека давно потребувала ремонту. Востаннє читальню оновлювали ще у 1987 році. У зв’язку з тріщинами , які утворилися після перекриття даху будинку культури, де знаходиться бібліотека, у закладі була висока вологість. Сирість та холод пропускали старі вікна і підлога. А це шкодило книгам та не дозволяло читачам почуватись у нас комфортно», – каже завідувачка Марія Поляк.

Тепер культурно-просвітницький заклад матиме якісний ремонт, приміщення буде теплим і затишним.

«Книга – це джерело знань. До того ж, читальні завжди були центром культурного життя громади. Тому вважаю, що їх треба відновлювати та осучаснювати. І звісно, регулярно поповнювати книжковий фонд новою літературою», – сказав Дмитро Сіреджук.

Світлина від Дмитро Сіреджук.

Світлина від Дмитро Сіреджук.

Світлина від Дмитро Сіреджук.

Світлина від Дмитро Сіреджук.

На правах реклами

Читайте також:В Україні змінили ціни на газ для населення: скільки тепер платити

Категорії
Новини
Новини
Loading...