На Франківщині взяли під варту двох підозрюваних у збутів наркотиків у великих розмірах

Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактами збуту жителями Івано-Франківської області наркотичних та психотропних речовин в особливо великих розмірах,...

Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактами збуту жителями Івано-Франківської області наркотичних та психотропних речовин в особливо великих розмірах, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2, ч. 3 ст. 307 КК України.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Івано-Франківської області, пише “МІСТО”.

Встановлено, що 16.07.2019 в м. Тисмениці молодик за грошові кошти в сумі 90 000 грн повторно незаконно збув місцевому жителю психотропну речовину – амфетамін приблизною вагою 600 г, що є особливо великим розміром.

На даний час зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів») КК України.

Крім цього,16 липня 2019 року в ході проведення обшуку будинку за місцем реєстрації та фактичного проживання іншого підозрюваного виявлено та вилучено 100 пакетиків із вмістом особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого заборонено, – канабісу.

Наразі молодика також затримано в порядку ст. 208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів») КК України.

За клопотанням прокуратури для обох фігурантів обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Головне фото – ілюстративне.

Читайте також: Отруєння у Карпатах юних туристів з Харкова: кількість госпіталізованих зросла до дев’яти

Категорії
Новини
Новини
Loading...