Поліція розпочала кримінальне провадження щодо незаконного використання виборчого бюлетеня членом виборчої комісії на Прикарпатті

Правоохоронці розпочали розслідування щодо факту імовірного незаконного використання виборчого бюллетеню членом виборчої комісії у Рожнятівському районі. Відомості про подію внесено до ЄРДР, триває досудове...

Правоохоронці розпочали розслідування щодо факту імовірного незаконного використання виборчого бюллетеню членом виборчої комісії у Рожнятівському районі. Відомості про подію внесено до ЄРДР, триває досудове розслідування.

Поліція Івано-Франківщини продовжує відслідковувати оперативну обстановку в області. Що стосується виборчого процесу, то моніторинг ситуації здійснюється безперервно, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франквщини.

Загалом станом на 12 годину у поліцію області надійшло 12 заяви та повідомлення про можливі порушення виборчого законодавства. За одним фактом розпочато кримінальне проваджень, інші звернення зареєстрували у системі єдиного обліку.
Зокрема:
– Івано-Франківський ВП – 2
– Рожнятівське ВП- 5
– Калуське ВП- 1
– Тисменицький ВП -1
– Коломийський ВП –1
– Городенківський ВП-1
– Косівський ВП -1

Наразі поліцейські здійснюють перевірку отриманих звернень.

“Поліція Прикарпаття наголошує на необхідності дотримання вимог законодавства під час виборчого процесу. Нагадуємо, що за порушення виборчого законодавства передбачена як адміністративнаф, так і кримінальна відповідальність. Якщо Ви стали свідком порушення виборчого законодавства телефонуйте на оперативну лінію 102 або зверніться із заявою у територіальній підрозділ поліції” , – йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Прикарпатті відкрилися виборчі дільниці: що взяти з собою і чого не можна робити

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...