У Франківську п’яний чоловік намагався вчинити бійку в ресторані

Учора, 15 серпня, В Івано-Франківську близько 23 години поліцейські охорони виїхали в місцевий ресторан після спрацювання кнопки “Терміновий виклик поліції”. З’ясувалося, що чоловік перебував...

Учора, 15 серпня, В Івано-Франківську близько 23 години поліцейські охорони виїхали в місцевий ресторан після спрацювання кнопки “Терміновий виклик поліції”.

З’ясувалося, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Поводив себе агресивно, виражався нецензурною лексикою, вів себе зухвало, намагався вчинити бійку, інформує Управління поліції охорони в Івано-Франківській областіпише “Галицький кореспондент”.

На зауваження поліції чоловік не відреагував. Після прохання правоохоронців припинити свої хуліганські дії нетверезий відвідувач почав нецензурно лаятись в сторону поліцейських.  Цю особу було затримано. Затриманим виявився житель Рожнятівського району 1980 року народження.

Затриманого, поліцейські охорони доставили до Івано-Франківського відділу поліції – для з’ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення.

Читайте також: Одну з вулиць Франківська назвали іменем відомого актора

Категорії
Новини
Новини
Loading...