14 прикарпатських поліцейських пройшли атестаційний комісію. ФОТО

Засідання комісії відбулося під головуванням начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області полковника поліції Володимира Голубоша. Про це інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини....
Засідання комісії відбулося під головуванням начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області полковника поліції Володимира Голубоша.

Про це інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Працівники поліції, які висуваються для призначення на вищі посади, а також ті, які приступили до виконання службових обов’язків після виходу з відпустки по догляду за дитиною, пройшли атестаційну комісію за участю представників обласного управління поліції та громадськості краю.

В склад атестаційної комісії увійшли начальник управління кадрового забезпечення Андрій Бондюк, заступник начальника слідчого управління Олександр Крамаренко, заступник начальника Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ Олег Марусяк та представники громадськості Олександр Гладій та Богдан Мойсишин.

Після спілкування з кожним із кандидатів комісія колегіально прийняла рішення, що усі працівники гідні запропонованих призначень на вищі посади в т.ч. і керівні, а також відповідають уже займаним посадам.

Читайте також:Нацполіцію Львівщини очолив “екс-беркутівець” з Прикарпаття. Львів’яни зустріли пікетом

Категорії
Новини
Новини
Loading...